Trajković: Da Merkel nije podržala Vučića Balkan bi danas bio stabilniji

Rada Trajković
Izvor: N1 Info

Predsednica Evropskog pokreta Kosova Rada Trajković rekla je uoči današnje posete nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji da je Merkelova “dobra u rešavanju kriza, ali je loša u njihovom sprečavanju”.

Trajković je na Tviteru napisala da bi Balkan danas bio stabilniji da je Merkel podržala “demokratsku vlast 2011. godine umesto da u Beograd ubaci ‘tvrdolinijskog’ Vučića koji je dao nemoguća obećanja o ‘rešavanju Kosova’.

“Da je Merkel podržala demokratsku vladu 2011. godine umesto da u Beograd ubaci ‘tvrdoglavog’ Vučića koji je dao nemoguća obećanja o ‘rešavanju Kosova’, Balkan bi danas bio stabilnije mesto. Merkel je dobra u rešavanju kriza, ali loša u sprečavanju”, napisala je Trajković.

 

mara
13. Septembar 2021.
Rado zeno idi kukicaj,pleti,vezi ,radi sta hoces samo nemoj vise molim te da dajes te tvoje senilne izjave..stvarno sramota ne zbog tvojih izjava,nego zbog tvog zdravlja i porodice,nema veze ni to sto ne volis Vucica ali realno stvarno imas problem.Idi kod svoje dece,unuka bilo sta radi mani se politike,odavno si otisla u politicko invalidsku penziju.Cuvaj zdravlje to je najvaznije.Ne mogu da verujem da ona i dalje daje izjave i to N1 oni su ozbiljna televizija ne uzimaju zdravo za gotovo bas svakoga.
rodić
21. Septembar 2021.
Maro...potpisuje svaku reč...ova žena se obogatila sirotinjskim parama pa sada iz Beograda glumata dušebrižnicu za kosovske srbe...kakav odvratan licimer...mi je ovde svi poznajemo više nego dobro...djilas bi trebao da malo povede računa sa kime se udružuje kada je u pitanju kosovo ...
mara
13. Septembar 2021.
A ovo je rekla na tviteru, izvinjavam se televiziji N1,ipak oni drze do rejtinga.
daniel
13. Septembar 2021.
bravo rada