Trojica Srba povređenih u blizini Brnjaka prebačeni u KBC Kosovska Mitrovica

Povređeni Srbi prebačeni u KBC Kosovska Mitrovica.jpg
Izvor: Kosovo Online

Trojica Srba povređenih u današnjem napadu pripadnika specijalne kosovske policije u blizini administrativnog prelaza Brnjak prebačeni su u KBC Kosovska Mitrovica na dalje preglede, javlja reporter Kosovo onlajn sa lica mesta.

O stepenu njihovih povreda u ovom trenutku se ne zna više detalja. Kako je Kosovo onlajn već izvestio, pripadnici Rosu jedinica koje se nalaze na prelazu Brnjak u opštini Zubin Potok napala su trojicu lokalnih Srba Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova.

Kako saznajemo, tri povređena Srbina nemaju veze sa protestima na Brnjaku. Oni su išli da seku drva kada im je oklopno vozilo policije preprečilo put, izvukli su ih iz vozila i odmah su počeli da ih biju.

Po izjavama očevidaca napad na Srbe nije bio ničim izazvan, a pripadnici Rosu jedinica su naneli teže povrede Dragiši Vlaškoviću, kome je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Zubin Potok.

Goran
23. Septembar 2021.
лагати
Lord Jim
23. Septembar 2021.
Tesko ozledjeni ! Ovo sto vidim ne lići nista to. Ne moras biti neki veliki doktor sa se to vidi. Kakva predstava
Naser
23. Septembar 2021.
Bas su bolesni hahaaha kakav teater!
Tani
24. Septembar 2021.
Predstava je to svako zna sta je tesko povreda a oni su glumci samo zele haos i placeni su za to , i vi kao medijum ne treba da date mesto ovim predstavama
Zak
24. Septembar 2021.
Kola hitne pomoci sa RKS tablicama smesno