Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba na Brnjaku

Napadnuti Srbi na Brnjaku
Izvor: Kosovo Online

U blizini administrativnog prelaza Brnjak, nešto posle 11 časova dogodio se ozbiljan incident kada su pripadnici specijalnih snaga policije pretukli trojicu Srba.

Kako Kosovo onlajn nezvanično saznaje, pripadnici Rosu jedinica koje se nalaze na prelazu Brnjak u opštini Zubin Potok napala su trojicu lokalnih Srba Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova.

Po izjavama očevidaca napad na Srbe nije bio ničim izazvan, a pripadnici Rosu jedinica su naneli teže povrede Dragiši Vlaškoviću, koji je trenutno u Domu zdravlja Zubin Potok gde mu se ukazuje lekarska pomoć.

Na pravcu kod Brnjaka je pre dva dana policija bacala suzavac na građane, a i juče bilo napeto, kada su specijalne jedinice kosovske policije puškama pokušale da izvade iz kola jednog od Srba, ali je patrola Kfora sprečila veći incident. 

Okupljeni Srbi protestuju zbog odluke o reciprocitetu i poništavanju srpskih registarskih oznaka.

Miodrag iz Peći
23. Septembar 2021.
Gde su Vam mobilni da sve to snimate.
Jelena
23. Septembar 2021.
Gde nam je predsednik?
Joca
23. Septembar 2021.
Zove Putina za pomoc.
misterNO
23. Septembar 2021.
@ Miodrag iz Peći
Čekali su tebe iz Peći da dodješ!
Jelena
23. Septembar 2021.
Trebali ste vi Miodraze da slikate vaseg predsednika opstine 1999 godine kad je uzimao pare sa Srbi napuste Pec.
Miodrag iz Peći
23. Septembar 2021.
Moj predsednik opštine Simo Radović se pitao kao bula sa gaćama, ali, da je ostao živ bivši načelnik pećkoh okruga Mile Ivanović, drukčije bi se pesme pevale. I @Jelena. Predsednik je na KiM ovlastio Srpsku Listu da u njegovo ime deluje kao što vidimo postojano i smireno odolevaju.
Što se tiče izveštavanja Kosovo on lajn ono je bilo izvanredno na Gazimestanu o privođenju sa preteranom upotrebom sile (H) Rista...
Lim
23. Septembar 2021.
Cista Laz
Caca
23. Septembar 2021.
Inace snimate sve!
Ilir
23. Septembar 2021.
Da te udaraju po ustima kao što si izjavio, a usta ti izgledaju netaknuta što potvrdjuje i slika, to se dešava samo ako su te udarili po ista sa paprnim maramicama
🤣🤣🤣
23. Septembar 2021.
Kakva propaganda.
Milanka Maletic
24. Septembar 2021.
Da nije udaren nebi ni bio u bolnici