Vučić na sastanku vrha SNS: Spreman sam da idem na izbore, ne popuštam pod ucenama

Aleksandar Vučić.jpg
Izvor: Instagram

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara. Kako "Novosti" saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji. Šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

"Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodovore svima", preneli su "Novostima" izvori iz SNS reči njihovog lidera.

Vučić je, takođe, rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod prvi su okretali leđa".

Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: "Pobediće Srbija".