Zeka: Hodža i Ljumezi da pokažu ko je naredio nalog za hapšenje Radoičića, kao i njegovo povlačenje

Miljaim Zeka
Izvor: GazzetaExpress

Bivši narodni poslanik Miljaim Zeka komentarisao je odluku Osnovnog suda u Prištini, kojom je odobren zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje zamenika predsednika Srpske liste Milana Radoičića.

Zeka kaže da Radoičić nema nikakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovića i dodaje da bi bivši tužilac Sulj Hodža trebalo da odgovara za izdavanje naloga za njegovo hapšenje.

Takođe, Zeka ističe da bi i glavni tužilac Aleksander Ljumezi trebalo da pokaže ko mu je naredio da povuče nalog za hapšenje.

"O Radoičiću i poternici sam govorio za skupštinskom govornicom. Rekao sam da on nije povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića. Između nekih političkih vođa ratnog krila došlo je do prljave borbe oko toga ko se slaže sa Radojčićem. Čak su išli kući na sever. Ali Sulj Hodžaa, bivši tužilac, mora da ode na pijacu da bi saznao ko mu je naredio da raspiše nalog za hapšenje. Čak i Aleksander Ljumezi mora da kaže ko mu je naredio da ukloni nalog za hapšenje", napisao je Zeka između ostalog na Fejsbuku.

 

Bojana Rosic
03. Mart 2021.
Sulj Hodza treba da odgovara za ono sto je uradio mom sinu. Uhapsili su ga bez dokaza, pokusali da podmetnu dokaze ( famozni papiric) i na osnovu njega drze ga punih 27 meseci u pritvoru! Hoce li neko da odgovara za maltretiranje mog sina o kojima smo vec pricali u javnosti? Hoce li napokon da se zavrsi ovaj kosmar i da mi puste dete na slobodu?!
Zoran
03. Mart 2021.
Postovana Bojana, pravda ne postoji u toj vestackoj nazovi drzavi.