Povučen nalog za hapšenje Milana Radoičića

Milan Radoicic srpska
Izvor: Telegraf.rs

Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje potpredsednika Srpske Liste Milana Radoičića, piše Koha.

Kako navodi taj medij, nalog za hapšenje povučen je 23. februara, na zahtev Specijalnog tužilašva koji je podnet 4 dana ranije.

"Sud je 23.02.2021. godine prihvatio zahtev za povlačenje naloga za hapšenje od Specijalnog tužilaštva od 19.02.2021. godine na osnovu toga što je na osnovu podataka izveštaja Kosovske policije o umešanosti osumnjičenog Milana Radoičića u vršenje drugih dela i činjenica da od izdavanja prve poternice nije bilo moguće da osumnjičeni bude izveden pred pravosuđe, odnosno Specijalno tužilaštvo, iz tehničkih i taktičkih razloga bolje istrage krivičnih dela i za koji se sumnja isti je uključen u njihovo izvršenje", navodi se u odluci.

Sud je dalje ukazao da je nakon razmatranja i analize zahteva Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje osumnjičenog utvrdio da je zahtev dobro obrazložen i utemeljen u skladu sa odredbom člana 173. stav 3. Zakona o krivičnom postupku Kosova.

Марко
01. Mart 2021.
Bojte se, ja nisam čovek, ja sam Vuk!
Ja ne pričam i ne pišem, ja zavijam!
Ne zavijam što me je strah, ne zavijam što sam besan.
Zavijam da bi me čuo Čopor moj, da bi me čuli Vukovi, da bi me čule Vučice, da bi me čuli Vučići, da bi se okupio čopor moj!
A kada se okupi čopor moj, bojte se psi!
Car Dušan Silni