Rama odustaje od komentara na Fejsbuku

Edi Rama
Izvor: Balkanweb.com

Premijer Albanije Edi Rama objavio je danas da više neće putem društvenih mreža komentarisati aktuelne događaje i komunicirati sa pratiocima.

Rama je to napisao na svom Fejsbuku, nakon što je, kako kaže, sve što je uradio i prokomentarisao, shvaćeno kao arogancija prema pratiocima njegovog sajta.

"Za mene je poštovanje da običnim ljudima posvetim vreme i energiju koristeći ovu društvene mreže i dajući nepoznatim pojedincima bez ikakvog javnog statusa, mnogo veću pažnju", rekao je Rama.

Kako je dodao, on je svojim komentarima samo želeo da razmeni mišljenje sa pojedincima.

"Od prvog dana u ovom zadatku dao sam sve od sebe i nastaviću tako do poslednjeg dana na ovom zadatku. Prihvatio sam i izazov psovki, vređanja, ismevanja i optužbi do najapsurdnijih. Alal svima, za mene ste svi Albanci, ljudi, članovi iste velike familije. Ja sam ono što jesam, jedan od vas, baš kao i vi, sa svojim ubeđenjima i manama. Ja sam učinio i daću sve od sebe do kraja da vas zaštitim od prirodnih nepogoda, posledica zemljotresa, pandemije kao što sam radio. Definitivno ću nastaviti da pratim vaše komentare, ali tiho, jer su vaše brige moja energetska hrana da se borim za vas svakodnevno. Pozdrav svima, posebno onima sa kojima sam razmenio poruke. Ustalom, volim vas sve", poručio je Rama.