Fudbalski tim "Huligani" pobednik "Noćne lige 2023" u Gotovuši

Noćna liga u malom fudbalu Gotovuša 2023
Izvor: Kosovo Online

U Gotovuši u opštini Štrpce, sinoć je završena "Noćna liga u malom fudbalu 2023". Domaća ekipa "Huligani" odnela je pobedu u finalu protiv tima "Bitinja".

Proteklih desetak dana koliko je trajala Noćna liga u malom fudbalu, 16 ekipa borilo se za titulu najbolje. Za finale su se izborile ekipe " Huligani" i "Bitinja".

Nakon veoma zanimljive i neizvesne igre pobedu je rezultatom 5:3  odnela domaća ekipa "Huligani".

Igrač domaćina Nikola Dobrosavljević nije krio sreću što je ponovljen uspeh od prošle godine, a poseban razlog za slavlje je, kaže, to što je bio i najbolji strelac turnira.

"Uspeli smo da ponovimo uspeh od prošle godine, ponovo smo osvojili prvo mesto i to je ovaj veći trofej, dok sam za najboljeg strelca dobio ovaj drugi trofej. Turnir je inače protekao u najboljem redu, ljudi su dolazili svake večeri u velikom broju. Imali smo dosta ekipa sa centralnog Kosova, iz Kosovskog pomoravlja, i iz okoline Prizrena i veoma sam zadovoljan time kako je turnir protekao", kazao je Dobrosavljević.

Iako su je njegova ekipa poražena u finalu, igrač ekipe "Bitinja" Milan Lazarević je istakao da je zadovoljan igrom svog tima, a pobednicima uputio čestitke.

"Pre svega jedna velika čestitka organizatorima turnira. Mislim da je turnir protekao u najboljem redu. Što se moje ekipe tiče osvojili smo drugo mesto, uz malo sreće moglo je da bude i prvo. Želeo bih da čestitam i ekipi 'Huligana' na osvojenom prvom mestu. Mi se sledeće godine ponovo vraćamo, i nadamo se da ćemo osvojiti titulu", kazao je Lazarević.

U utakmici za treće mesto ekipa "Vagner" rezultatom 8:4 pobedila je "Kusce".

Igrač ekipe "Vagner" Uroš Popović proglašen je i za najboljeg igrača turnira.

"Moja ekipa je osvojila treće mesto, ja sam osvojio pehar za najboljeg igrača turnira, i sve u svemu bilo je savršeno", kazao je Popović.

U revijalnom delu večeri odigrane su i utakmice između mladih igrača škole fudbala "Brezovica" i "Gotovuša".

Najboljima su na kraju večeri dodeljeni pehari, novčane nagrade i dresovi.

Organizaciju noćne lige pomogli su  opština Štrpce i mnogobrojni sponzori.