Milić: Pobedu posvećujem svom treneru Lunetu i svim nepravedno uhapšenim Srbima na Kosovu

Ivan Milić
Izvor: Kosovo Online

Bokser Ivan Milić iz Severne Mitrovice trijumfovao je na profesionalnoj reviji boksa u super srednjoj kategoriji, održanoj juče u Zaječaru, a finalnu borbu okončao je nokautom u drugoj rundi.

Za Kosovo onlajn, Milić je poručio da se za meč pripremao sa svojim trenutnim trenerom Smiljanom Trajkovićem, sa kojim je naporno trenirao svaki dan, a da pobedu posvećuje nekadašnjem treneru Milunu Milenkoviću, koga su prištinske vlasti uhapsile i koji se nalazi već tri meseca u pritvoru.

„Ovu borbu posvećujem svom treneru, mentoru i velikom prijatelju Milunu Milenkoviću - Lunetu kao i svim nepravedno uhapšenim Srbima na Kosovu i Metohiji i na sportski način izražavam svoj protest. Nadam se da ću u svojoj budućoj karijeri posvetiti i šampionski pojas svom gradu i da će se baš ta borba organizovati u mom gradu, Kosovskoj Mitrovici“, kazao je Milić.

Milić je profesionalni bokser iz Severne Mitrovice koji je za sada neporažen.

U svoja četiri profesionalna boks meča koja je do sada imao, Milić je dokazao pobedama da je najperspektivniji bokser sa ovih prostora.

On je trener Boks kluba „Kosovska Mitrovica“ ali je takođe i član Kik-boks kluba iz Kosovske Mitrovice u kom je, do hapšenja, glavni trener bio Milun Lune Milenković.