"Bože pravde" na jezeru Gazivode iz trube Dejana Petrovića

Trubač Dejan Petrović

Zvuci srpske himne „Bože pravde“ odjekivali su juče na jezeru Gazivode iz trube najboljeg srpskog trubača Dejana Petrovića iz Užica.

Petrović je, zajedno sa proslavljenim glumcem sa Kosova Milanom Vasićem, već danima na Kosovu kako bi snimili spot za obradu pesme „Ja sam momče sa Kosova“, a pored Gazivoda, obišli su i snimali na Brezovici, u Velikoj Hoči, Gračanici i Severnoj Mitrovici.

Mislim da smo napravili jako lep spot, a premijeru očekujem kroz nekih 20 - tak dana na RTS-u i jedva čekam da svi vide spot“, kaže jedan od najpoznatijih srpskih muziča Dejan Petrović za Kosovo Onlajn.

On sa ponosom ističe da je srpsku himnu Bože pravde svirao „iz sve snage“ na Gazivodama, ili kako bi neki sada rekli jezeru Tramp.

Svirao sam Bože pravde iz sve snage, i neka nas dragi Bog čuva, i sve one koji su na Kosovu i Metohiji. Meni je ovo bilo prvi put da idem dalje od Mitrovice, i osećam se i srećno i tužno istovremeno, jer lako je srbovati o Kosovu iz Beograda, a jako teško biti Srbin u tim krajevima. Svaka čast tim ljudima“, poručio je Petrović.

 

Ja
04. Oktobar 2020.
Kosovo nije krivo nego oni koji na kosovo teroriste doveli
Albano
06. Oktobar 2020.
Kosovo neje krivo krivi su vampire koji jos hajkaju po nekom kraju Kosova vampire trubace boze sacuvaj nas kakve hijene jos mislu dace terorom i genocidom
Гуто
13. Decembar 2020.
Косово ♥️♥️♥️
Ранко
13. Decembar 2020.

Косово кад тад биће Србија Косово♥️♥️♥️✝️✝️✝️