Ničićima priključena struja posle sedam dana, u plaćanju duga pomogli poslanici Vujičić i Marić

Porodica Ničić iz Novog Badovca
Izvor: Radio Kim

Porodica Ničić iz Novog Badovca ponovo je dobila struju, a najviše zasluga za to pripada poslanicima sa Kosova u skupštini Srbije Danijeli Vujičić i Ljubomiru Mariću koji su pomogli ovoj porodici da otplati zaostali dug za struju, prenosi RTV Kim.

Nataša Virijević - Ničić je potvrdila za ovaj radio da su posle sedam dana konačno dobili struju i da su im u prikupljanju sredstava za dug od 800 evra pomogli narodni poslanici Danijela Vujičić i Ljubomir Marić.

"Posle sedam dana konačno smo danas dobili struju. Zahvaljuljući Danijeli Vujičić i Ljubomiru Mariću, ali i Marku Arsiću koji nam je pomagao kada nije bilo nikoga", kazala je u telefonskoj izjavi za RTV Кim Nataša Vrljević-Ničić.

Ničići žive od socijalne pomoći koja iznosi 26.000 dinara, a Bojan, Nataša i njihovo šestoro dece, sedam dana su bili bez električne energije.

Nataša je nedavno navela da im je prilikom isključenja struje "pregorela bela tehnika i računar koji su deca dobila na korišćenje od škole".

Ja
01. April 2021.
Hvala Bogu da imaju struju !!!!!!
Ana
01. April 2021.
Tako i treba pomoci svima koji su u nevolji.Ponosna sam sto je to ucinila moja draga Danijela sa svojim kolegom Maricem.Daj te primer i ostalima koji mogu da pomognu .