Osmani čestitala Novu godinu: Da 2024. bude godina ispunjenja svih težnji Kosova

Vjosa Osmani
Izvor: Predsedništvo Kosova

Kosovska predsednica Vjosa Osmani čestitala je građanima Novu godinu, uz poruku da 2024. treba da bude godina ispunjenja svih težnji Kosova.

"Sa optimizmom i nadom upućujem najsrdačnije želje svakom od vas! Godina koju ostavljamo, bila je svedočanstvo naše otpornosti i nepokolebljivog duha pred izazovima“, napisala je Osmani u čestitki.

Nova godina je, kaže, dobra prilika da se svima otvori nova perspektiva, poveća nada, samopouzdanje i posvećenost da će svi biti bolji nego prethodne godine.

"Posvetimo se tome da 2024. bude godina u kojoj se svi čuju, u kojoj ćemo se svi osećati cenjeno i ispunjeno. Neka naredna godina bude godina ispunjenja naših težnji kao društva i kao zemlje. Pred izazovima ne treba da ustuknemo, već treba da težimo da dostignemo visine“, navela je Osmani.

Poželela je građanima da im nova godina donese sve najbolje:

"Više ljubavi prema našim mališanima, više uspeha za malde, više prosperiteta za radnike i penzionere i više brige, humanosti i solidarnosti za ugrožene i one kojima je to najpotrebnije“.

Posebnu zahvalnost uputila je svima koji brinu o zdravlju i bezbednosti građana u novogodišnjoj noći i svima koji su na dužnosti.

"Neka 2024. godina bude ispunjena zdravljem, ljubavlju, uspehom i sjajem na svim poljima. Neka to bude godina pozitivnih dostignuća, gde dela govore više od reči, gde su mogućnosti beskrajne i gde nas radost, blagostanje i radost okružuju sa svih strana! Najlepše želje za 2024!“, poručila je Osmani.