Prvi rođendan - godinu dana rada portala Kosovo Onlajn

Kosovo Online - 1. rođendan
Izvor: Kosovo Online

Multimedijalni informativni portal Kosovo Onlajn počeo je sa radom pre tačno godinu dana, 1. avgusta 2019. godine, i danas proslavlja svoj prvi rođendan.

U misiji da korisnicima ponudi sve o Kosovu na jednom mestu, Kosovo Onlajn je za prvih godinu dana doneo više od 20.000 naslova, različitog sadržaja.

Naši izveštaji, analize, komentari, autorski tekstovi i kompletan tekstualni, video, audio i foto sadržaj obrađivali su i pokrivali političke, ekonomske, društvene, kulturne, sportske i sve druge teme sa Kosova i u vezi sa Kosovom.

U prvih godinu dana rada portal je čitaocima ponudio više od 18.300 aktuelnih vesti iz navedenih oblasti, kao i 1551 multimedijalni članak, 187 intervjua, 114 autorskih tekstova. Na Jutjub kanalu "Kosovo Online" objavljeno je 2.925 video zapisa.

U ovom periodu zabeležio više od 3.300.000 poseta čitalaca. Od tog broja 1.300.000 ulazaka na sajt rezultat je aktivnosti na društvenim mrežama. Ostvareno je i skoro 804.000 direktnih poseta i više od 790.000 poseta koje su rezultat pretrage određenih termina preko aktuelnih internet pretraživača. Jutjub kanal ostvario je 880.000 pregleda.

Od početka rada sedište naše redakcije je od u Zvečanu. Trenutno imamo otvoreno dopisništvo u Beogradu, dopisnike u Gračanici, Prištini i Briselu, kao i honorarne saradnike širom Kosova.

U prvih godinu dana Kosovo Onlajn je svoj informativni sadržaj objavljivao na srpskom jeziku, a u perspektivi je izrada stranica i izveštavanje i na albanskom i engleskom jeziku.

Sve navedeno obavezuje tim portala Kosovo Onlajn, da i u daljem periodu nastavi da na profesionalan način svojim čitaocima omogućava uvid u najnovije vesti i aktuelne događaje i teme vezane za Kosovo.

Srećan nam rođendan!

 

Anel Grbovic
01. Avgust 2020.
Kolege, srecan rodjendan, zelim vam mnogo uspeha i srece. Brzo ste se nametnuli, a to ste uspeli svojim predanim radom, objektivnim informacijama, blagovremenim izvestavanjem. Danas prvi, a da slavimo i stoti.
вилогорски
01. Avgust 2020.
Честитам вам први рођендан.
Славили дуго лета и година.Однедавно Вас свакодневно пратим.Морам бити искрен да сте у најмању рију нешто ново.
Поздрав,
rozaje
01. Avgust 2020.
bravooo
Svetlana Tomasevic
01. Avgust 2020.
Срећан Вам рођендан ,све најбоље у даљем раду👍🍀још 💯 година
Sanja
01. Avgust 2020.
Srecan rodjendan
Sanja
01. Avgust 2020.
Srecan roxjendan sve nsjlepse