Tužilac ne želi da govori o vezi samoubistva studentkinje i trostrukog ubistva u Glođanu

Tužilac Hadži Sinanaj, nadležan za slučaj prošlogodišnjeg samoubistva 20-godišnje devojke iz Glođana, a koje se dovodi u vezu sa trostrukim ubistvom u tom selu od pre dve nedelje, izjavio je da ne može da govori o povezanosti ta dva slučaja da ne bi pokvario policijsku istragu, prenosi Gazeta ekspres.

Nakon jučerašnje konferencije Tužilaštva, u medijima su se pojavili napisi da je vozač autobusa, koji je ubijen zajedno sa dva putnika, povezan sa samoubistvom devojke i da su tri osobe uhapšene zbog ovog slučaja zapravo njeni rođaci.

"Ne mogu ništa da kažem. Pozovite sutra portparola on će vas obavestiti o svim detaljima. Ne mogu da dajem nikakve informacije da se ne bi remetila krivična istraga”, rekao je Sinanaj.

U junu 2020. godine 20-godišnja studentkinja iz Glođana izvršila je samoubistvo, a gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj izjavio je tada da je šokiran jer je imala prosek ocena iznad 9.

Glavni tužilac Peći Agim Kurmehaj potvrdio je sinoć hapšenje trojice osumnjičenih za napad i trostruko ubistvo od pre dve nedelje, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati.