Nakon četiri dana, meštani Ugljara dobili struju

Ugljar
Izvor: Radio Kim

Posle četiri dana radnici KEDS uklonili su kvar u Ugljaru, nakon čega je 50 domaćinstava dobilo struju, prenosi Radio Kim.

"Danas posle 13 časova radnici KEDS su zavrišili radove i uklonjen je kvar", rekao je predstavnik sela Ugljara Aleksandar Trajković.

Direktor Odeljenja javnih službi u opštini Gračanica Vladica Trajković potvrdio je da je problem u snadevanju električnom energijom u Ugljaru rešen.

"Problem je rešen posle višesatnog ubeđivanja sa predstvanicima KEDS i mešatnima sela zbog problema sa fazama, jer 50 domaćinstava nije imalo struju. Morao sam da odem i da se lično uverim. Iz KEDS su mi javili da su uklonili kvar, dok su meštani tvrdili da još uvek imaju problem. Problem je bio taj što su predstavnici KEDS zamenili osigurače, međutim, dodatni kvar je bio na terenu, jer je pala žica i napravila spoj, pa su osigurači ponovo pregoreli“, objašnjava Trajković.

Proteklih dana struju nije imalo oko 50 domaćinstava, uglavnom srpskih porodica, koje živi u delu od mosta prema naselju Bergen u Ugljaru.