DPK potvrdila da su ubijeni Ademaj i Kadrijaj, oglasila se i policija

Dvostruko ubistvo u Peći
Izvor: Ekonomia Online

Kandidat za gradonačelnika Peći iz redova Demokratske partije Kosova Astrit Ademaj ubijen je večeras u ovom gradu iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz ove stranke za Ekonomiju onlajn.

„Zajedno smo bili ceo dan, nikome se nije zamerio niti se ja nekim imao probleme”, rekao je zvaničnik ove strane iz Peći.

Mediji javljaju i da je u ovom vatrenom okršaju povređen Ademajev brat, a da je ubijen i visoki zvaničnik DPK i kandidat za gradonačelnika Dečana Bljerand Kadrijaj. I ova informacija je novinarima potvrđena iz vrha DPK.

Kosovska policija potvrdila je smrt dve osobe u sredu uveče u ovom gradu, usled hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja, dok je jedna osoba povređena.

 “Večeras oko 20:20 u blizini Ekonomske škole u ​​Peći došlo je do pucnjave u kojoj su tri osobe zadobile telesne povrede i upućene su u bolnicu u Peći. Nažalost, javljeno nam je da su dve osobe podlegle povredama. Na mestu događaja su policijske jedinice zajedno sa državnim tužiocem“, rekao je Fadilj Gaši, portparol Kosovske policije za region Peć.