Haradinaj: Merkel neće da završi mandat bez liberalizacije viza za građane Kosova

Angela Merkel i Ramuš Haradinaj
Izvor: Ekonomia Online

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj rekao je da ne veruje da će nemačka kancelarka Angela Merkel završiti svoj mandat bez rešavanja pitanja liberalizacije viznog režima za Kosovo, prenosi Ekonomija Onlajn.

Haradinaj je rekao da je tokom perioda pandemije bio u Berlinu tri puta.

"Bio sam u Berlinu tri puta tokom pandemije, ali nisam davao nikakve izjave. Zamolio sam kancelarku Merkel da se pozabavi ovim pitanjem - zamolio sam je da posreduje i u dijalogu Kosovo i Srbija “, rekao je Haradinaj.

Ja
12. Januar 2021.
Merkel bi trebala da srusi lazi teroriste nepravde zlocine tamo nista nije dobro nije sigurno kriminale korupcije sile i mrznje to bi bilo pametnije za narod mira i stabilnost sto tamo zive ne da zive i rastu deca sa zlom terorista kriminala lazi silama albanskih terorista tamo nije nista dobro dok ima zla terorista kriminala nikada nece biti mira nit stabilnost kosovo i metohije jer ima zla svakih lazi velikih sila nepravda i raznih ubica dok se ne skloni svo zlo teroriste mrznje sile lazi nepravde nikad nece na kosovu biti stabilnost nit mira to je sigurno !!!!!
Ja
12. Januar 2021.
Jer tamo su sami ti albanski teroristi taj problem to su ubice sile mrznje lazi zlo nepravde sto i sami znate i vidite treba se skloniti sav taj zlo tamo narod ce umirati od tih ubica korupcije illegalne nezakonite stvari rade lazu prosiravaju zlo i sile sta to radite vi svi tamo kad znate sprecite taj zlo to nije resenje kako vi to mislite ?!! nego je ponistenje !!!!!!!!!