Olga Ravasi: Bajdenov "dokument" možda falsifikovan, ali on to misli

Olga Ravasi
Izvor: Fejsbuk

Dr Olga Ravasi, profesorka političkih nauka na Okton koledžu u Čikagu, koja je pokrenula kampanju “Srbi za Trampa”, za Kosovo Onlajn navodi da je ne bi čudilo da je dokument koji su objavili albanski mediji, a koji otkriva taktiku Džoa Bajdena za Kosovo, možda čak i falsifikovan.

“Pazite, ne bi me uopšte iznenadilo da je to neko falsifikovao iz albansko-američke zajednice, ali takođe me ne bi iznenadilo i da je dokument autentičan, kad pogledate šta sve piše u njemu. Moramo da shvatimo da ćemo se ako ne daj bože Bajden pobedi, vratiti desetinama godina unazad i sve ono što su uradili Tramp i Grenel pašće u vodu.  Vratićemo se na jednostrane i neartikulisane političke ucene, pritiske, i destabilizaciju ne samo Srbije već i regiona. Balkanu je potreban ekonomski razvoj i unapređenje standarda života svih građana. Dosta im je praznog politikanstva, a to je jedino što Džo Bajden ima da ponudi".

Ona podseća i na podršku koju je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti javno pružio Bajdenu.

“Zamolili su nas iz Trampovog štaba da objasnimo ljudima, pre svega Srbima u Americi, šta znači kada tako radikalni levičar poput Kurtija poziva da se glasa za Bajdena. To je pre svega mešanje u unutrašnje stvari SAD, ali i veoma opasno, kada znamo ko je Kurti i šta je sve radio". 

Ja
18. Oktobar 2020.
Ni ja nerazumem sta ovaj svet radi da teroristima dozvoljavaju da imaju svoje drzavei da poniste kod god mogu i nema veze ko je, samo da albanski teroristi u svetu postoje neznam zasto to rade pravdu ubijaju nepravdu brane ko da je neka svetinja i zasto to rade?!!
Ja
18. Oktobar 2020.
Svi oni koji brane teroriste su nepravedni i silni za mene su svi i oni drugi teroristi i zasto to rade kad nepravdu brane zar nije to tako?