„Iljiria“: Bajdenov "dokument o Kosovu" nam je poslat iz njegovog izbornog štaba

Ruben Avdžiu
Izvor: GazzetaExpress

Nakon objavljivanja dokumenta u kome se tvrdi da je Džo Bajden navodno predstavio svoju viziju Kosova i Albanije, a čiju su auteničnost mnogi osporili, Ruben Avdžiu, glavni urednik lista „Iljiria“ u SAD, izjavio je da je dokument upućen redakciji iz sedišta predizbornog štaba demokratskog kandidata, prenosi Gazeta Ekspres.

„Pismo nam je poslato iz sedišta kampanje Bajden-Haris”, objavio je na Tviteru Avdžiu, odgovarajući na pitanje građana koje izvor te informacije.

 

Novinar Vehbi Kajtazi takođe je izrazio sumnju u autentičnost ovog dokumenta.

Rekao je da dotično pismo nema originalne podatke, da nije objavljeno na zvaničnoj veb stranici Džoa Bajdena i da "Lažni vetar dolazi".

 

 

Ja
18. Oktobar 2020.
To vazi samo za bajdena i za vas ne za sve druge to je tudja zemlja vama ne pripada jer ce biti velika nepravda vec je i lazna stvorena oni kojie su je stvorili oni znaju istinu da je nepravedna i lazna !!!!!!
sami
18. Oktobar 2020.
istina je da ste bi slavi iz karpate dosli na balkana iz ulraine preko rumanija posle preko danuba i stavili tu na balkan na zemlje dardansko- ilirie to oni svi znaju otvoreno arhive svi znaju ko ste vi