Rakić: Podržali smo zahteve za realizaciju projekata u Partešu, Pasjanu i Ranilugu

Rakić
Izvor: Ministartsvo za zajednice i povratak

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić sastao se danas sa gradonačelnicima opština Parteš- Pasjane i Ranilug, Draganom Petkovićem i Vladicom Aritonovićem i pozitivno odgovorio na njihove zahteve kada su u pitanju infrastrukturna ulaganja u ove dve opštine.

Kako se navodi u saopštenju ministarstva za zajednice i povratak, Rakić je rekao da je bolja infrastrukturna uređenost opština veoma važna za njene žitelje i da svakako podržava zahteve gradonačelnika za većim ulaganjima u bitne projekte koji će biti realizovani u cilju poboljšanja života.

"Gradonačelnici ove dve opštine su mi danas predočili koji su projekti značajni za Parteš-Pasijane i Ranilug i bilo mi je zadovoljstvo da mogu da im kažem da će Ministarstvo za zajednice i povratak, sem izgradnje novih i renoviranja postojećih stambenih objekata za porodice koje žive teško, podržati i sve one projekte koji su prioritetni", kazao je ministar Rakić.

On je istakao da će se dokle god bude bio na čelu Ministarstva za zajednice i povratak zalagati za bolji život građana i da to nije samo deklarativno već da se to vidi i na terenu.

Nakon iskazane zahvalnosti od strane gradonačelnika Petkovića i Aritonovića na podršci u nameri da Parteš-Pasjane i Ranilug budu infrastrukturno uređenije opštine, dogovorene su i posete ovim opštinama u narednim danima, zaključeno je u saopštenju.

Persa
05. Maj 2021.
Sra.mota negde se radi put 3 puta a negde ima siblje pa nemoze da se asvaltira put, za a Aritonovic a. Sramota i nema osvetljenje
Toni
19. Maj 2021.
Deset puta prolazi projekat za tu ulicu opet nisto asvaltira se ista u Ropotovo 3 puta