Ramosaj: Put Dečani-Plav biće izgrađen, ako treba sam ću ga napraviti

Put Dečani-Plav
Izvor: Facebook

Gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj izjavio je danas da će put Dečani-Plav biti izgrađen, napomenuvši da ako bude trebalo sam će ga napraviti.

Ramosaj je napisao na Fejsbuku, nakon sastanka sa kosovskim premijerom Avdulahom Hotijem, da će o radovima koji su zaustavljeni razgovarati i sa drugima, uključujući i ambasadore stranih zemalja.

„Počeo sam danas sa sastancima, najpre sa premijerom, i intenzivno ću ih nastaviti do 27. avgusta, kada ćemo održati sastanak sa svim ambasadorima. Uveren sam da će rezultat biti pravo rešenje za Dečane. Put će biti napravljen, ako treeba ja ću ga napraviti", poručio je Ramosaj.

Radove na izgradnji puta obustavio je premijer Hoti, posle reakcije iz manastira Dečani da se radovi izvode u zaštićenom području manastria.

Ramosaj je ranije rekao da će taj put sigurno biti dovršen.

 

Rados
19. Avgust 2020.
Ti izigravas nekog velikog heroja i patriotu jer si Ramusov covek i verovatno radis po negovom diktstu i naredbi jer nebise ti toliko busao u prsa jer si ti niko i nista.Cak tvrdis da i sam ce da napravis put verovatno imas mnogo para i za bacanje a ljudi nemaju hleba da jedu.Samo da znas bez Amerike nesmete ni A da izgovorite.Amerika je naredio da se obustavi izgradnja puta.Vrlo dobro znas da ste usli 5km u zasticenu zonu manastira e to nece moci jer i vas zakon koga vi ne postujete a i Ustavni sud Kosova ne dozvoljava izgradnju puta.Vi i svoje zakone ne postujete koje ste usvojili. Zato ohladi malo i spusti glavi.
Berisha
14. Avgust 2021.
Pa to tvoje bes amerikanaca nesmete da izgovorite !! Zato je kosovo nezavisna drzava.jer da ste znali da albancima drugacije bi billo, zao mi rados ....
Kosovo je drzava i sve jaca i jaca.