Simić: Đilasovi napadi na srpski narod na KiM sramni i jadni

Igor Simić
Izvor: Kosovo Online

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da su napadi na srpski narod na Kosovu i Metohiji, lidera SSP Dragana Đilasa izrečeni u Sjedinjenim Američkim Državama, sramni i jadni.

Postavio je pitanje „koliko neko mora biti izrod srpskog roda, pa da prevali toliki put, čak pređe okean, da bi tamo, pred strancima, lagao, izmišljao i pljuvao po sopstvenom narodu i državi“, kao i to „šta nagoni tog Dragana Đilasa da mrzi najhrabriji deo srpskog roda, koji živi na Kosovu i Metohiji i čuva to sveto parče zemlje i nebo nad njim za ove i sve sledeće naraštaje koji će nesumnjivo biti bolji od njega“.

Naglasio je činjenicu da je Srpska lista na KiM, sa svojim narodom i da deli sve brige i probleme, boreći se za bolje sutra svake srpske porodice i svakog srpskog deteta, koji na svakim izborima plebiscitarno podržavaju Srpsku listu, dok je „on uvaljen u nekoj fotelji okružen svojim prljavim novcem“.

„Iako je sramno i jadno ono što protiv Srpske liste izjavljuje Dragan Đilas, sa druge strane sve dok protiv nas govore Aljbin Kurti i njegov pajtos Dragan Đilas, svesni smo da smo na dobrom putu. Po naš narod bi bilo opasno da nas takvi kao što su pajtosi Kurti i Đilas brane i hvale“, naveo je Simić u objavi na Fejsbuku.