Srpska lista: Politički liferanti u Beogradu se raduju što se Srbima na KiM oduzima pravo glasa

Srpska lista
Izvor: Radio Kontakt Plus

Srpska lista ocenla je danas da postoji sličnost između napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji stižu iz Prištine, sa onima koji dolaze od opozicionih partija u Beogradu.

"Neverovatan je nivo sličnosti napada koje prema Aleksandru Vučiću i Srpskoj listi upućuju Aljbin Kurti i Đilasove opozicione partije u Beogradu. Dok se predsednik Vučić i Srbi sa Kosova i Metohije bore za očuvanje osnovnih ljudskih i političkih prava ovi politički liferanti i paraziti se raduju što neko Srbima oduzima pravo glasa", navodi se u saopštenju za medije Srpske liste.

Kako se dodaje, pojedinci u Beogradu su se obradovali zato što Srbima na Kosovu nije dozvoljeno glasanje na izborima.

"Raduju se što će njihov pajtos Aljbin Kurti zabranom glasanja na Kosovu i Metohiji smanjiti broj glasova koje bi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nesumnjivo osvojili na ovim prostorima. Zato u ime srpskog naroda pozivamo svu našu braću i sestre da koaliciji Kurti-Đilas, Jeremić, Obradović i ostali kažu ne i svojim glasovima za Aleksandra Vučića pokažu da su za politiku mira, ekonomskog jačanja našeg naroda i očuvanje Srba na Kosovu i Metohiji", poručuje Srpska lista.