Vučić: Sledeća nedelja teška, borba za naš narod na KiM, razgovori sa Makronom i Šolcom

Aleksandar Vučić
Izvor: Kosovo Online

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je građanima Srbije putem video poruke da će sledeća nedelja biti teška i najavio razgovore sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i nastavak borbe za narod na Kosovu i Metohiji.

Vučić je rekao da je bilo mnogo toga što je građane u prethodnim nedeljama delilo i razdvajalo i naveo da je vreme za ujedinjenje i za zajedničko rešavanje problema.

"Zato pozivam još jednom na razgovor sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje. Sledeća nedelja je teška za sve nas, imamo mnogo međunarodnih obaveza, razgovore sa svim svim evropskim liderima od Bratislave, Kišenjeva, razgovore sa Makronom, Šolcom do borbe za naš narod na Kosovu i Metohiji“, poručio je Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Predsednik je zahvalio svim ljudima na ogromnoj podršci i na tome što razumeju kolika je borba za Srbiju.

"I za one uplašene koji se pitaju hoćemo li odustati pod pritiscima, moj odgovor je da nema predaje i nikada predaja nije dolazila u obzir“, rekao je predsednik.