Vujičić i Marić osudili pretnje Radoičiću: Nastavak napada Prištine i Kurtijevih saveznika iz Beograda

Vujičić i Marić
Izvor: Kosovo Online

Narodni poslanici sa Kosova u Skupštini Srbije Danijela Vujičić i Ljubomir Marić najoštrije su osudili pretnje ubistvom koje je potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću uputio poslanik Pokreta Samoopredeljenja Arber Redžaj.

Oni navode da je "dotičnom glasnogovorniku Kurtija", da li iz straha ili iz mržnje, izgleda zasmetala rečenica:

"Vratio sam se, a vi znate šta to znači?" 

"Za Srbe znači bedem odbrane našeg opstanka, naše slobode, pravde i našeg postojanja. Dokaz hrabrosti koja je u borbi jača od njihove slabosti koja traje. Za marionete i kukavice iz Prištine je dokaz da se kukavičluk u svom vrhuncu pretvara u neljudsku okrutnosti", saopštili su poslanici.

Ova pretnja ubistvom, kako navode, dolazi kao nastavak napada kako iz Prištine, ali isto tako i od Kurtijevih saveznika i savetnika iz Beograda, koji putem medija registrovanih u Luksemburgu, kako navode, šire laži i crtaju metu Milanu Radoičiću ne bi li ga "odstranili" ne samo iz naše južne pokrajine nego i iz zemlje Srbije, pa i sa ovog sveta.

"Napatvoreno zlo ponovo izvire iz svih njih kojima je teško da izgovore da je KiM Srbija. Dodelili ste gospodo sebi činove koje ne znate da nosite. Onaj koji Milan nosi, čin vođe i lidera, dodelio mu je narod na KiM. 
Zar ima veće privilegije!?", kažu Vujičić i Marić.