Vujičić i Marić: Vučića prostački napadaju dok se bori za mir i naš narod na KiM

Danijela Vujičić i Ljubomir Marić
Izvor: Kosovo Online

Poslanici u Skupštini Republike Srbije i članovi Glavnog odbora Srpske napredne stranke Danijela Vujičić i Ljubomir Marić podržali su borbu predsednika Aleksandra Vučića za očuvanje i opstanak srpskog naroda na Kosovu i osudili najnovije napade Dragana Ðilasa i njegovih saradnika na predsednikovu porodicu .

"Želimo da damo punu podršku našem predsedniku Aleksandru da i dalje nastavi snažnu borbu za bolju Srbiju i za očuvanje i opstanak srpskog naroda na Кosovu i Metohiji. Da ne dozvoli da na njega utiču sve češći i sve besramniji napadi na porodicu. Narod dobro vidi i prepoznaje kakav ljudski šljam i dno društva pokvareno napada njegove najbliže, brata, decu, a sada i majku“, naveli su u saopštenju Vujičić i Marić objavljenom na Instagramu.

Istakli su da je najnoviji napad na predsednika „još jedan u nizu najpokvarenijih i najgadnijih napada“ na njegovu porodicu i da se takvi napadi dešavaju u uvek u momentima kada država Srbija i Srbi na Kosovu nalaze u teškim situacijama.

"Dok se predsednik bori da sačuva mir i naš narod na Кosovu i Metohji koji je napadnut sa dugim cevima, Đilasova medijska mašinerija oličena kroz ljudski šljam, ovaj put u liku i delu bolesnički ’kreativnog’ prostakluka kvazi književnika Marka Vidojkovića se opet stavila u službu lične koristi i koristi stranih agentura koje imaju za cilj nasilno rušenje vlasti i stavljanje države Srbije i srpskog naroda pod kontrolu poslušnika, dokazanih pljačkaša i stranih uticaja sa ciljem slabljenja države“, ističe se u saopštenju.

Poslanici Vujičić i Marić kritikuju predsednika Stranke slobode i pravde Draganu Ðilasa i njegove saradnike što umesto podrške narodu koji je pod torturom na Кosovu već peti dan, vođeni ličnim interesom žele da ih pokore i napadom na predsednika Vučića stvore sebi uslove da dođu na vlast mimo narodne volje.

"To u Srbiji više ne prolazi, te vas molimo da ne ponižavate Srpski narod na КiM u ovim teškim momentima igrate na kartu napada na onog najboljeg među nama, već da narodu ponudite nešto konkretno, od čega se živi“, poručuju narodni poslanici Vujičić i Marić.