Fudbaleri "Кosmeta" na kampu u Staroj Pazovi

Fudbaleri Kosmeta na kampu FSS Srbije
Izvor: Kosovo Online

U organizaciji Fudbalskog saveza Srbije, fudbaleri FК „Кosmet“ iz Leposavića učestvuju na fudbalskom kampu „Igraj za Srbiju“ koji se održava u kući fudbala u Staroj Pazovi.

„Na poziv Fudbalskog saveza Srbije petorica dečaka iz FК ’Кosmet’, polaznici su fudbalskog kampa koji se održava u kući fudbala u Staroj Pazovi. Na kampu učestvuju fudbaleri iz svih klubova sa prostora Кosova i Metohije, uzrasta od 8 do 17 godina, kao i deca iz Srbije i deca koja su našeg porekla, a žive u dijaspori“, rekao je trener FК „Кosmet“ iz Leposavića Dejan Vukićević.

On je naglasio da je „privilegija biti deo jednog ovakvog okupljanja, pre svega zbog druženja, sticanja novih prijateljstava, sticanja novih fudbalskih znanja u radu sa grupom trenera Fudbalskog saveza Srbije“.

„Uslovi za rad na terenima ’Srbija lux’ su na najvišem mogućem nivou i deca imaju priliku da se uvere i osete kako to sve izgleda i kakve uslove ima naša A selekcija koja se ovde okuplja i priprema za sve reprezentativne utakmice“, istakao je Vukićević.

Jedan od polaznika na ovom kampu je i osmogodišnji Mihajlo Ristović.

„Mnogo sam srećan što sam na ovom kampu. Ovde je prelepo.Trudiću se na treninzima,  a voleo bih da jednog dana zaigram za reprezentaciju Srbije kao Dušan Tadić“, rekao je Ristović.

Na fudbalskom kampu „Igraj za Srbiju" deo trenerske ekipe koja radi sa decom su Dejan Vukićević iz Leposavića i Nikola Radulović iz Severne Mitrovice.