Jovan Nikitović novi trener FK Trepča

Jovan Nikitović, trener FK Trepča
Izvor: Zapadne vesti

Fudbalere Trepče iz Severne Mitrovice predvodiće sa klupe novi trener, Jovan Nikitović. koji je zamenio dosadašnjeg šefa stručnog štaba Tomasa Vasova.

Neefikasnost igrača i skromni rezultati u prethodnom periodu naveli su Vasova da, i pored velikog očekivanja od strane uprave kluba, raskine saradnju sa Trepčom.

Direktor FK Trepča Bojan Jakšić kaže da je uprava kluba odmah krenula u pronalaženje novog rešenja. Stupili su, kako kaže, u kontakt sa trenerom Jovanom Nikitovićem, koji je do avgusta ove godine sedeo na klupi GFK Sloboda, sa kojim su se vrlo brzo dogovorili o saradnji.

“Veliko mi je zadovoljstvo što mogu reći da smo uspešno završili pregovore sa novim trenerom Nikitovićem.Mislimo da on ima upravo ono što je prethodnom treneru falilo, a to je iskustvo Srpske lige Zapad koja je jedna od najjačih liga u Srbiji i vrlo zahtevna i posebna.Hteo bih ovim putem da se zahvalim dosadašem treneru Vasovu na odličnoj saradnji i srdačnom raskidu ugovora i želimo mu da brzo nađe novu sredinu i postigne bolje rezultate.”, rekao je Jakšić.

On je istakao da novi trener Nikitović nije nepoznanica za igrače Trepče.

“Ne očekujemo od njega da ima čarobni štap i da može nešto drastično da promeni u ekipi, ali njegovo iskustvo će sigurno pomoći da u ova poslednja tri kola ostvarimo sve pobede i približimo se vrhu.A na proleće napad na prvo mesto i vodeću Slogu iz Požege”, poručuje Jakšić.