OFK "Dif" i ove godine na međunarodnom turniru u Guči

OFK Dif 2019. godine osvojio bronzanu medalju u Guči
Izvor: Privatna arhiva

Omladinski fudbalski klub "Dif" iz Kosovske Mitrovice biće i ove godine učesnik Međunarodnog fudbalskog turnira za decu "Miljan Miljanić" koji se po 22. put održava u Guči.

Poziv koji je danas stigao, prema rečima direktora OFK "Dif" Nemanje Bulatovića, prihvaćen je sa zadovoljstvom, a na turniru, koji se održava od 4. do 12. decembra, učestvovaće generacije dečaka rođenih 2009, 2011. i 2012. godine.

"Naš klub na ovom turniru učestvuje već godinama i to kako na letnjem, tako i na zimskom turniru. Pored nas, učestvuju ekipe iz svih krajeva Srbije, a međunarodni karakter mu daju ekipa iz Slovenije i Bosne i Hercegovine. Čast nam je i zadovoljstvo da i ove godine predstavimo naš klub i naš grad na najbolji mogući način na ovom turniru", rekao je Bulatović za Kosovo onlajn.

Mladi fudbaleri OFK "Dif" svoje umeće i veštine pokazali su i na nedavno održanom Mitrovdanskom turniru u Severnoj Mitrovici za dečake rođene 2012. godine, kada su u pet utakmica ostvarili svih pet pobeda i zasluženo osvojili prvo mesto.