Todić: Građani severa uznemireni zbog postavljanja kontejnera u blizini Jarinja

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Marko
19. Septembar 2021.
Uzdrzani smo, ali ovo polako prelazi u silovanje...
Uzdamo se u pomoc drzave.
Mili
19. Septembar 2021.
Pa ovo drzava radi .
Zoran
19. Septembar 2021.
Bas tako, ali sa nekima ti ne mozes lepo. I dokle vise ta uzdrzanost? Neka se tamo posalje i nasa milicija pa da zapadu damo do znanja da malo obuzdaju ove nazovi "kosovare", koji su malo vise poleteli.
H5
19. Septembar 2021.
Biće što će biti
Mali Mrav
19. Septembar 2021.
Koje Drzave. Vi ste na svome u Republici Kosovo.
Hana
19. Septembar 2021.
O cemu ti pricas? Pa drzava je mogla da resi ovo da je htela. Kakva vise pomoc drzave, ostavili nas na cedilu.
Goran
19. Septembar 2021.
КОЈЕ ДРЖАВЕ? ПА МУСЛИЈУ ЈЕ ТО И НАПРАВИО И ДОГОВОРИО СА БРАЋОМ ШИПТАРИМА
Dušan Silni
19. Septembar 2021.
Cilj je jasan. Postavljaju kontejnere, uvode struju i internet jer će u njima na severu Kosmeta biti smešteni imigrsnti iz Avganistana, muslimani. Neće da ih smeste u južni Kosmet, ali kod Srba da. Perfidna šiptarska politika, a država Srbija ćuti. Lepo vam je rekao bivši načelnik CIA, udjize bre na Kosmet sa 1.000 vojnika jer na to imate pravo po rezoluciji 1244 i nemojte nikoga da pitate za dozvolu. Niko neće niti smeti da vas napadne. Ali, Vučić to ne radi iz nekog samo njemu poznatog razloga. Jadni Srbi, jadna Srbija sa njim
bogi
19. Septembar 2021.
Kontejneri su za izdavanje probnih tablica za vozila sa srpskim tablicama!!!
Miodrag iz Peći
19. Septembar 2021.
Upravo Merkelka je postigla da se kontejneri uklone sa admistrativnih prelaza ali Kurti koga je upravo ona izbacila sa zvaničnih fotografija na ovaj način pokao da ga ne interesuje ni Sefta ni Berlinski Proces, ni Brisel ni Vašibgton. Čemu Srbiji da grade "Auto put Mira" Niš - Priština koji Srbiji i Srbima uopšte ne treba već da se usredsredimo ka Severnoj Makedoniji a što se tiče tablica Kosovo ne priznaje srpske registarske tablice gradova sa KiM a Srbija ne oriznaje registracije sa RKS i to je reciprocitet ali ovo??? Čekajte sada reakciju Republike Srpske pa će te morati, kao sa "Tasama 100 %" da sankcionišete i BiH.