Otac pretučenog mladića: Nije dobro Nikola, ostaje u bolnici, brinem za našu budućnost ovde

Otac pretučenog Nikole Perića
Izvor: Kosovo Online

Pretučeni Nikola Perić biće do daljeg zadržan u bolnici u Gnjilanu, zbog težine povreda koje su mu sinoć naneli nepoznati napadači na putu u selu Zebince kod Novog Brda, saznaje Kosovo onlajn od Nikolinog oca Slobodana Perića.

Nikola je u stabilnom stanju, ali povrede glave su takve da su lekari roditeljima preporučili da ostane u bolnici kako bi pratili njegov oporavak. 

“Nije dobro. Pošto ga ne puštaju iz bolnice, nije dobro. Zadržaće ga još u Gnjilanu, do kada, ne znam. Policija ga obezbeđuje ispred vrata bolničke sobe", kazao nam je Perić.

Vidno potresen zbog napada na njegovog sina Slobodan Perić strepi za budućnost svoje porodice u Novom Brdu.

"Nisam više siguran u našu budućnost na ovim prostorima nakon napada na Nikolu. Bez ikakvog razloga pretukla su ga tri Albanca dok je vraćao stoku sa ispaše. Nije se 22 godine ovde desio ovakav incident", kaže on za Kosovo onlajn.

Njegov sin je, navodi Perić, napadnut bez ikakvog razloga.

“Dete je čuvalo krave. Imamo sedam krava. Kada je prelazio put stao je auto "BMW", osobe iz auta su ga nešto pitale, on je kazao da ih ne razume. Jedan od njih glavom ga je udario u nos, slomio mu nos. Nastavili su da ga tuku. Sreća što su moj bratanac i brat čuli i potrčali prema njima, inače bi ga na smrt pretukli”, kaže Perić.

Otac prebijenog mladića očekuje da policija pronađe napadače jer se na nekoliko pozicija duž puta Novo Brdo-Straža-Gnjilane nalaze nadzorne kamere. Napadači su, prema rečima Perića, pobegli u nepoznatom pravcu u automobilu "BMW" crne boje.

Miodrag iz Peći
10. Avgust 2021.
Pokćšaji zaplašivanja Srba u čisto srpskim sredinama pred novembarske izbore.
Ja
10. Avgust 2021.
Previse se tamo svakoga zla desilo i to se nesme vise dozvoliti!!!
Ja
10. Avgust 2021.
Svako ima pravo da se brani od zog zla sto godinama niko ne spreci !!!!