Todić: Uz pomoć države Srbije stvaramo bolje uslove za život

Todić sa građanima
Izvor: Facebook

U okviru redovnih aktivnosti, kao i u prethodnom periodu, vrata kabineta predsednika opštine Leposavić Zorana Todića i ovog četvrtka bila su otvorena za sve one koji su iskazali potrebu da se lično obrate predsedniku i iznesu probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju, kako bi se našao način za njihovo rešavanje.

„U razgovoru sa predsednikom meštani su izneli različite zahteve i probleme. Među najčešće navedenim, nezaposlenost je jedan od najvećih problema sa kojima se stanovnici suočavaju. Zatim tu su problem  stambenog zbrinjavanja, adaptacija stambenih objakata, zahtevi za pomoć u vidu poljoprivredne mehanizacije, zahtevi za novčanu pomoć za lečenje, sanacija puteva u selima itd.“, navodi se u saopštenju objavljenom na Leposavić portalu na Fejsbuku.

Dodaje se da je Todić istakao da lokalna samouprava u skladu sa svojim nadležnostima radi za opšte  interese lokalnog stanovništva.

 „U koordinaciji sa ostalim institucijama pokušavamo da rešimo problem svakog pojedinca i u skladu sa tim  uz nesebičnu pomoć i podršku države Srbije, radićemo na još više i snažnije  na ekonomskom jačanju i stvaranju boljih uslova za život na ovim prostorima.  Dosadšnja praksa je pokazala da se jedino tako može doći do rešavanja postojećih problema, kao i poboljšanja kvaliteta života uopšte. Кao što sam više puta do sada rekao, naš zadatak i obaveza je da svakom stanovniku obezbedimo što bolje i kvalitetnije uslove za život" rekao je Todić.

Todić je obećao punu podršku stanovnicima i naglasio da će uložiti maksimalne napore kako bi probleme sa kojima se stanovnici opštine Leposavić susreću rešio na najbolji mogući način u okviru svojih mogućnosti.

„Stanovnici su izrazili zahvalnost predsedniku što i pored brojnih obaveza i problema sa kojima se  svakodnevno suočava ima strpljenja i vremena da svakom pojedincu ukaže poštovanje i sasluša probleme, te da iste reši u što kraćem vremenskom roku“, naglašava se u saopštenju.