KP: Četvorostruko ubistvo u Vitini šokiralo ceo region, istraga je u toku

Četvorostruko ubistvo u Vitini.
Izvor: Reporteri.net

Kosovska policija u Gnjilanu saopštila je da istraga o četvorostrukom ubistvu u Vitini još uvek traje, a prvi rezultati pokazuju da je glava porodice u porodičnog kući ubio svoju suprugu i dva sina, a potom u dvorištu izvršio samoubistvo, prenosi Reporteri.

Remzi Azemi iz Istražne jedinice KPS je na konferenciji rekao da su kosovski policajci započeli ispitivanje mesta događaja i mogućih svedoka ovog zločina.

Fokus nam je bio na pregledu lica mesta kako bismo pronašli bilo kakve dokaze sa lica mesta. Timovi još uvek istražuju mesto događaja i mi smo u početnoj fazi istrage", rekao je Azemi.

On je dodao da ono što se za sada zna je da su tri žrtve bile u kući, a jedna u dvorištu i da se sumnja da je muškarac najpre ubio svoju suprugu i sinove, a potom se ubio ispred kuće.

Portparol regionalne policije u Gnjilanu Ismet Hašani rekao je da je ovo ubistvo šokiralo čitav region, a ne samo meštane ovog sela.

„Policijska stanica u Vitini obaveštena je oko 18 časova da je čula pucnje. Policija je odmah izašla na lice mesta i shvatila da je reč o ubistvu o čemu je obavestila sve relevantne jedinice koje su se odmah stigle na mesto događaja“, rekao je Hašani.