Porodici Jovanović u Gračanici ukraden automobil, pasoši, novac...

Opljačkana porodica u Gračanici.jpg
Izvor: Kosovo Online

U prizemlje kuće porodice Jovanović nepoznati počinioci ušli su prošle noći kroz prozor, dok su supružnici i dvoje dece spavali u sobama na spratu, i ukrali novac, dragocene stvari, telefone i ključ od automobila koji su odvezli u nepoznatom pravcu.

Aleksandar Jovanović u izjavi za Kosovo onlajn kaže da su izjutra primetili otvoren prozor i vrata terase i izvučene fioke u sobi.

"Šteta po nas je ogromna. Ovo su odradili profesionalci. Prozor koji su otvorili je neoštećen. Ukrali su torbice, moju i od supruge, pasoše, bankovne kartice i kompletnu ušteđevinu koju smo imali. U mojoj torbici je bio ključ od auta BMW X5 sa kojim su pobegli u nepoznatom pravcu”, kazao je Jovanović.

Kosovska policija i ekipa forenzike su obavili uviđaj i prema rečima Jovanovića nisu pronašli dovoljno tragova kako bi istragu pokrenuli u pravom pravcu.

Kosovo onlajn saznaje da je tokom prethodne noći pokušana još jedna krađa u Gračanici i da je na meti lopova bio automobil BMW. U Kosovskoj policiji u Gračanici potvrdili su da je porodica Jovanović opljačkana dok za pokušaj još jedne pljačke, kako su nam kazali, nisu dobili prijavu.