Uhapšen zbog pokušaja razbojništva u Mitrovici, kamere snimile kako nožem pljačka radnju

Pokušaj razbojništva u Mitrovici

Pripadnici policije u Severnoj Mitrovici uhapsili su tridesetjednogodišnjeg muškarca sa inicijalima N.P. koji je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom lokalnom trgovinskom objektu. Kako Kosovo onlajn saznaje, radi se o bratu Milene Popović, nevenčane supruge ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića.

U policijskom saopštenju se navodi, da je 18.07.2021. godine oko 17,55 časova, u Kolašinskoj ulici u Mitrovici, u trgovinskom objektu  “Lazar” maskirani napadač uz pretnju nožem od vlasnika prodavnice pokušao da oduzme novac.

Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred.

Vlasnik radnje je prisebno reagovao i sprečio pljačku, čak je pojurio napadača izvan lokala.

Već sledećeg dana policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, a prilikom pretresa kod njega je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela.

Daljim istražnim radnjama utvrđeno je da je isto lice izvršilo i razbojništvo iz 2019. godine u Mitrovici, koje je do sada bilo nerasvetljeno. 

Nakon predočenih dokaza tužilac je uhapšenom odredio meru zadržavanja u trajanju od 48 časova.

 

Marko
22. Jul 2021.
To je brat Milene Popovic poslanice skupstine RS. Ta gospodja ne zna da izadje za govornicu i kaze nesto o statusu Srba ali da napusti izlaganje predsednika zna. E kad se iz sela Popovce spustis na asfalt to je cudo.