Ćuni: Samoopredeljenje traži izgovor za odlaganje izbora, plaše se lošeg rezultata

Anton Ćuni
Izvor: Ekonomia online

Kandidat Demokratskog saveza Kosova za gradonačelnika Prizrena Anton Ćuni smatra da Samoopredeljenje traži izgovor za odlaganje lokalnih izbora jer se plaši lošeg rezultata, prenosi Ekonomija onlajn.

Ćuni smatra da aktuelna vlast koju predvodi Samoopredeljenje nije uradila ništa i da će je zbog toga građani kazniti, pogotovo u Prizrenu.

„Uveren sam da ovo nije dobar trenutak za Samoopredeljenje da sada održi izbore, i naravno da će pronaći izgovor da ih odlože za sledeću godinu. Za vreme ove vlade u Prizrenu vreme je stalo i više sam nego ubeđen da će takva vlada biti moralno kažnjena na izborima", rekao je Ćuni.

On je podsetio da je stranka kojoj pripada predložila da se kampanja za lokalne izbore skrati sa mesec na 10 dana, kako bi se očuvalo zdravlje građana.

Bivši ministar odbrane smatra da bi izbori mogli da se održe uz dobru organizaciju.

roni
09. Septembar 2021.
Nikakako ni po koju cenu ne dozvoliti odlaganje izbora.Jer vlast gubi podrsku gradjana svakim danom zbog totalnog nesposibnosti rukovodjenjem protiv pandemije
I oni sada idu na odugovlacenje sa izborima dok se ne suzbije korona virus.Jer sada je stanje na Kosivo alarmantno najgore na Balkanu
U noemaknim drzavama cela vlada bi trebalo podneti ostavku kao moralni cin jer imamo svakog dana ogromne zrtve od posledice kovida.Treba hitno i bez odlaganja izabrati tehnicku vladu koja ce biti efikasna da sto pre dovede stanje u normaku na Kosovo.