Ivanović: Srbija je na prvom mestu, glasajte za Srbiju i Kosovo i Metohiju

Milan Ivanović
Izvor: Kosovo Online

Kao Srbin koji živi na Kosovu I Metohiji, najbolje znam koliko mnogo je aktuelna vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem uradila za srpski narod na ovim prostorima i nemam sumnju da će i na dan izbora, 21.juna, kosmetski Srbi, kao i do sada, dati glas onima kojima veruju, a to je Srpska Napredna Stranka, izjavio je za TV Most dr Milan Ivanović.

Ivanović ističe da su ovi izbori posebno značajni u borbi za ostanak i opstanak srpskog naroda

“Da i našoj deci prenesemo zavet da se i oni bore za Kosovo i Metohiju. Srbi ovde imaju poverenje u Aleksandra Vučića jer je sa nama bio uvek, kao i sada. Zato što se bori i zato što je 2013. godine sprečio ulazak tzv. Kosova u Ujedinjene nacije, kasnije i u Interpol", rekao je Ivanović.

On je pozvao sve Srbe na Kosovu da glasaju za jednu ozbiljnu i odgovornu opciju.

“Pozivam sve da glasaju za opciju koja će uspostaviti jaku, čvrstu vlast, jer bez čvrste i stabilne, jake države ne možemo ovde da opstanemo.  Svi zajedno da glasamo za listu Aleksandra Vučića jer time glasamo za ostanak KiM u sastavu Srbije, time glasamo za našu decu. Srbija je na prvom mestu i zato glasajte i zaokružite broj 1”, rekao je Ivanović.

misterNO
12. Jun 2020.
Junače, koja muka tebe natera da ovo izdeklamuješ??? 😂😂😂🤣🤣
Uunbeka t
12. Jun 2020.
On dobije dvje plate