Spahiu: Zabranom Petkoviću da uđe na Kosovo ministarka htela poene pred izbore

Nedžmedin Spahiu
Izvor: Kosovo Online

Politički analitičar Nedžmedin Spahiu kaže za Kosovo Onlajn, da je odluka ministarke spoljnih poslova Kosova Meljize Haradinaj Stuble da zabrani ulazak na Kosovo direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću potez kojim je želela da dobije političke poene u predizbornoj kampanji.

Spahiu smatra da je ona tim gestom htela da skrene pažnju na sebe i istakne kako ona nešto radi.

“Ne znam razlog za takvom odlukom kosovske ministarke, ali pretpostavljam da su razlog izbori i dobijanje poena, da se pokaže da ona nešto radi, jer osim toga ne vidim drugi motiv”, ističe Spahiu.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković danas je trebalo da obiđe poplavljena područja i domaćinstva koja su pretrpela štetu u poplavama na Kosovu i Metohiji. Međutim, ministarka Haradinaj- Stubla je putem Fejsbuka objavila da je odbijen zahtev direktoru Petkoviću da poseti Kosovo, jer se prema njenim rečima Srbija ponaša destruktivno prema Kosovu.

Prema mišljenju Spahiua ovakve odluke su štetne i nikom ne idu u korist.

“To je možda njena percepcija, ali u principu takve stvari nikome ne idu u prilog”, navodi Spahiu.

Ja
14. Januar 2021.
Zar treba nekoga zarobiti da dobije pojene ne u to neverujem nije to slucajno i nije prvi put da to radite i sto zabranite narodu ulazak na kosovu i metohije !!!!!