Trajković: Zašto lažete, Arno Gujon?

Rada Trajković
Izvor: N1 Info

Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković oglasila se na Tviteru, nakon što je nakon njenog gostovanja na jednoj televiziji, putem društvenih mreža reagovao Arno Gujon.

"Zašto lažete Arno Gujon? Koliko znam, dovoljno dobro razumete srpski pa pogledajte snimak ponovo", napisala je Rada Trajković na Tviteru i nastavila. 

"Ili i Vi sada kao funkcioner režima nastavljate medijsku hajku protiv mene koju već godinama vodi Marko Đurić? Možda da bi skrenuli pažnju javnosti sa novinarske istrage?
U izjavi, koju iz nekog razloga lažno prenosite, kažem da organi Države Srbije, jedini mogu da utvrde regularnost Vašeg rada naročito jer ste Vi državni službenik. Imate li problem sa tim Arno Gujon? Čega se plašite? I ne uvlačite Eparhiju KiM u ovu priču. Imajte poštovanja", napisala je Rada Trajković.

Gospođa Trajković je potom pomenula i našu redakciju.

"Takođe, zahtevam od Kosovo onlajn koji se izdaje za profesionalni medij, da, poštujući novinarske standarde, odmah i u celosti objavi moj demanti na laži koje je o meni izneo Arno Gujon, a koje su prenete na njihovom sajtu".