Vujičić poručila Trajković: Da li te je zabolela podrška srpskog naroda Radoičiću?

Vujičić i Marić
Izvor: Kosovo Online

Poslanica u Skupštini Srbije sa Kosova Danijela Vujičić upitala je predsednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova Radu Trajković da li ju je zabolela podrška srpskog naroda koju ima Milan Radoičić.

Vujičić je tako reagovala na izjavu Trajković da je snimkom koji je nedavno objavio potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić uputio poruku Amerikancima - da ignoriše njihove optužbe i sankcije.

"Da li je tebe Rado u toj poruci ustvari zabolela podška srpskog naroda koju Milan Radoičić ima. Svakom Srbinu je poruka jasna. A ti si po tumačenje otišla u ambasadu. Svaka ptica svome jatu leti pa peva pesmu da opet za koji dolar negde preleti", napisala je Vujičić na Tviteru.

Na izjavu Trajković reagovao je i poslanik Ljubomir Marić koji je ocenio da je to pokušaj da se nanese udarac Srbima na Kosovu.

"Ispostava stranih agentura Rada Trajković ponovo u tajkunskim medijima lažima pokušava da nanese udarac Srbima na KiM. Opet napad na potpredsednika SL Milana Radoičića i opet napad na državu Srbiju i predsednika Vučića", napisao je Marić na Tviteru.