Vulin: Presuda Todosijeviću je presuda kredibilitetu EU

Vulin
Izvor: Kosovo Online

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je da je presuda predsedniku opštine Zvečan Ivanu Todosijeviću, koji je osuđen na dve godine zatvora zbog izjave o Račku, presuda kredibilitetu Evropske unije, prenose Novosti.

Vulin se pita zašto bi Srbiji bila važna i jedna preporuka, stav, pa i molba koja stigne iz EU, kada Priština može bez posledica da gazi Briselski sporazum,

"Evropska unija je organizacija čija reč vredi koliko i spremnost Prištine da poštuje ono što je sama potpisala. Srbija uvek drži svoju reč i to je još jedan razlog zbog koga nismo poželjan član EU. A, i nije neka šteta što nismo", dodao je Vulin.

Ja
28. Avgust 2021.
EU to nije smela da dozvoli da se nepravda todosijevicu i svega ostalog dozvoljavaju jer nisu teroristi imali I nemaju to pravo narodu zlo I nepravde kao I sile da rade to je zlo sto se nije smelo dozvoliti kao I danas sto se to vidi svsko zlo sila laz I nepravda narodu sto cine nemozese to vise dozvoliti !!!!
Miodrag iz Peći
28. Avgust 2021.
Prvi put se slažem sa tobom. NATO je svojim ponašanjem zauvek izgubio Srbiju i Republiku Srpsku a evroskeptizam je u Srba sve veći i ispod je 50% samo zbog ponašanja Prištine i evropskog, nemačkog i američkog titranja Kosovu. Ne napuštati pregovore ali smanjivati rang pregovsrača npr. umesto Vučića ili Ane slati tebe ili Dačića.