Budućnost je tu i zove se Tropos Motors

iHome
Izvor: ihome.ba

(PR tekst) Tropos Motors, električna komercijalna vozila koja oduševljavaju širom Evrope, konačno su dostupna i na tržištu Kosova.

Inovaciju u sektoru komercijalnih vozila predstavila je Mosolf grupacija osnivanjem Tropos Motors Europe.

Otvaranje evropske proizvodnje otvorilo je vrata za širenje distributivne mreže širom regiona, gde je ulogu ekskluzivnog distributera električnih komercijalnih vozila Tropos Motors u našoj zemlji, kao i BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Albaniji preuzeo iHome d.o.o. iz BiH. Radi se o sestrinskom preduzeću iFORM d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji auto-delova renomiranih evropskih proizvođača vozila, koji osim ekskluzivnih prava distribucije, takođe učestvuju u velikoj meri u razvoju ovih električnih komercijalnih vozila.
"Vidimo sve veći potencijal prodaje potpuno električnih kompaktnih teretnih vozila na našim prostorima", rekao je Ilija Bukovac, izvršni direktor iHome d.o.o. "Sve kompanije širom Evrope trenutno traže održiva transportna rešenja s nultim emisijama", dodao je. Prema njegovoj oceni, Tropos vozila mogu pouzdano da se koriste u oblastima kao što su korporativna industrija, usluge dostave, građevinarstvo i mnoge druge.

Ko zna bolje oceniti vozilo od poznatog automobiliste Juraja Šebalja? Juraj je prva osoba na našim prostorima koja će sprovesti testiranje vozila, a njegove prve utiske možete videti za nekoliko dana na Youtube kanalu.

Više informacija o kompaktnim električnim komercijalnim vozilima može se pronaći na službenoj veb stranici: www.ihome.ba,
a tim Troposa dostupan je za kontakt na e -adresi: [email protected]