Majljinda Keljmendi završila sportsku karijeru

Majljinda Keljmendi
Izvor: Koha ditore

Kosovska džudistkinja Majljinda Keljmendi potvrdila da su Olimpijske igre u Tokiju bile njeno poslednje takmičenje i da završava sportsku karijeru, prenosi Koha.

"Bila sam u nedoumici da li da se povučem ili da nastavim sa treniranjem, zbog povrede. Ali u poslednjem trenutku sam odlučila sa Tonijem, da se takmičim na Olimpijskim igrama. Nažalost, ne ide mi dobro, bila sam u formi, ali nije bio moj dan. Nisam očekivala ovakav završetak karijere. Tako je pisano. Bilo je puno emocija na Kosovu. Sarađivaću sa Tonijem i pokušaću da pronađem nove talente", rekla je Keljmendi.

Govoreći o uspesima Distrije Krasnići i Nore Đakove, koje su osvojile zlatne medalje na OI u Tokiju, Keljmendi je rekla da je veoma srećna zbog toga.

"Od Dis smo očekivali, s obzirom na formu tokom godine. Nismo iznenađeni. Veoma sam srećna što se Tonijev trud i odricanje nagradilo na ovaj način", rekla je Keljmendi za KTV.

sami
26. Jul 2021.
uvek ces biti legenda sve si uzeo od shampiona evrope sveta grand prix zlatnu medalje olimpisku na 2016 sve ti si legenda sad je red da pomognes toni kao trener sve dobre od naroda kosova
Miodrag iz Peći
26. Jul 2021.
U rekonstrukciji vlade Kosova odvojiti ministarstvo sporta i postaviti Mijljandu Keljmendi za ministarku sporta.
Igor
28. Jul 2021.
Cestitam sa srecom. Pozzz iz Beograd.👍👍👍🏆🏆🏆🇽🇰🇷🇸