Filips: Zapad bi Srbiji trebalo da uputi ultimatum za sporazum sa Kosovom

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Miodrag iz Peći
13. Januar 2021.
Srbija treba izglasati političku neutralnost kao što je izglasala vojnu neutralnst. Vojna neutralnost je dobro primlbena od NATO, Rusije i Kine. A politička neutralnost bi trebalo da bude pozdravljena od EU i SAD. U tom slučaju ovakvi ultimatumi će biti bespredmetni.
M S
13. Januar 2021.
Neka taj Filip njegovu zemlju daher drugima a ne tugju Kosovo je nas Jerusalem i tacka
Volkov
13. Januar 2021.
Sta je babi milo to joj se i snilo 😂
Ne mozete vi protiv cara Putina, pa puknite od muke.
misterNO
13. Januar 2021.
U svim ovim javnim nastupima i „analizama“, najbolje od svega je to što su svi oni „bivši“. Ovo im je mogućnost da dodju do nekog honorara i da se preporuče kao dobri i poslušni saradnici. Čim vidim „bivši“, nasmejem se…
Ja
14. Januar 2021.
Dosta je bilo zlo se treba i mora zaustaviti nepravde sile i mrznje teroriste treba skloniti ne odobravati zlo i zlocince dosta je bilo 30 godina sile i lazi nepravde sto narodu cinite zbog albanskih silnih lazi ponisteno je mnogih ljudi na hiljade i decu dosta je bilo albanskih terorista kriminala lazi i nepravda korupcije illegalne i nezakonite stvari sto rade od kosova ste pravili cirkus djungla tamo nista nije dobro i nista nije sigurno nit stabilno nekome se tako svidja da vide tudju zemlju na ponistenju koja nepravda se narodu cine to se jasno vidi kome sta pozeli vidise nepravda i sile !!!!!!
Ja
14. Januar 2021.
Nemate pravo da uradite tudjoj zemlji sile lazi nepravde neistine raznih ubica i terorista raznih ubijanja provokacija i ultimatuma nemate zasto kosovo je deo srbije srpska je pokraina i srpska je drzava nema sile pravda mora biti albanci imaju svoju drzavu albaniju to dobro znate nezele dobro toj zemlji ni balkanu tako se problemi ne rese i to nije resenje nego zelite ponistenje svom tom narodu sto tamo zive !!!
Ja
14. Januar 2021.
Dosta je bilo dosta je svega lazi nepravde i sile 30 godina nista nije istina od albanskih terorista i do danas treba se zlo ponistiti teroriste kriminale lopove monstruozne ubice u takve se treba zaliti je u neivne sto nizasta nisu krivi zlo se treba i mora ponistiti !!!!
косовац
14. Januar 2021.
У праву је али треба поставити ултиматум Косову* да прихвати Србију као своју државу зашто да уцењује Србију да се одриче своје територије.