Stoilkoviq: Bashkë-sponsorizimi i rezolutës synon të shkaktojë sa më shumë mosmarrëveshje dhe të prishë marrëdhëniet mes serbëve dhe maqedonasve

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.