Bljakaj: Kosovo onlajn uneo novi kvalitet u informisanju

Bekim Bljakaj
Izvor: Kosovo Online

Direktor Fonda za humanitarno pravo Bekim Bljakaj smatra da je portal Kosovo onlajn vrlo sadržajna medijska platforma, koja je postavila visoke standarde u izveštavanju sa i o Kosovu.

Bljakaj je čestitajući drugu godišnjicu od osnivanja, podvukao da i u daljem radu treba nastaviti sa pravovremenim i pouzdanim informisanjem javnog mnjenja. 

“Vaš portal je uneo nov kvalitet u informisanju ljudi koji pričaju srpskim, bosanskim i hrvatskim jezikom. Nažalost ranije nismo imali medije koji su tako kvalitetno informisali javnost na srpskom jeziku na Kosovu. Koliko sam mogao da zaključim, ne samo kada sam ja bio intervjuisan, nego uopšte portal je vrlo realan, ne filtrira vesti, mogu se naći sveobuhvatne informacije, za razilku od drugih koji se bave samo politikom. Kad god sam bio intervjuisan ili citiran apsolutno je sve bilo verodostojno preneto, nije bilo nikakvih šminkanja, što me navodi da verujem da to nije samo u mom slučaju, već da svojim čitaocima profesionalno prenosite informacije i stavove drugih ljudi”, ističe Bljakaj.