Grdžaljiu: Model izveštavanja Kosovo onlajn da preuzmu i ostali portali na Kosovu

Safet Grdžaljiu
Izvor: Kosovo Online

Ekonomski stručnjak Safet Grdžaljiu povodom dve godine rada našeg portala kaže da je Kosovo onlajn, zbog profesionalnih i etičkih standarda, za veoma kratko vreme postao vrlo dominantno sredstvo informisanja na kosovskoj medijskoj sceni.

“Na Kosovu postoji mnogo portala, ali kada je u pitanju korektnost, profesionalizam i ravnopravnost onda izdvajam portal Kosovo onlajn. Ja sam jako čest gost i svaka moja izjava ili intervju je bio prenet u originalu, tako da ja ovaj medij posmatram ne samo iz medijskog ugla, nego i iz perspekitive sredstva informisanja koje ima stretegiju, viziju i perspektivu, tako da ću nastaviti saradnju i u svakom trenutku se rado odazivati na vaše pozive”, poručio je Grdžaljiu.

Osim što je čest sagovornik, Grdžaljiu kaže da je i redovan posetilac portala Kosovo onlajn. Dodaje da je naš portal pomerio granice informisanja i da ubuduće treba nastaviti sa dosadašnjom praksom.

“I ostali portali na Kosovu, na albanskom ili srpskom jeziku, trebalo bi da uzmu model izveštavanja od portala Kosovo onlajn. Mislim da je velika perspektiva pred njim i na ovaj način treba da se promeni percepcija Zapadnog Balkana, percepcija normalizacije odnosa sa Srbijom i bolja budućnost za sve nas koji živimo na ovim prostorima”, istakao je Grdžaljiu.

Ja
01. Avgust 2021.
Na kosovo nije preuzeto nista to sve pripada srbiji Kosovo online i svega i ta zemlja !
Miodrag iz Peći
01. Avgust 2021.
Umesto čestitki za objektivno i pravovremeneo izveštavanje ti pišeš prazne i izlizane fraze. Ali i to je vrednost ovog portala.