Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih: DOS oslobodio teroriste i zločince UČК

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji
Izvor: N1 Info

Porodice kidnapovanih Srba su povodom upada  Vuka Jeremića, Borivoja Borovića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Vladimira Gajića u zgradu Predsedništva Srbije, kako bi se fizički obračunali sa predsednikom Vučićem, pozvalo iste, da dođu u spomen sobu „Кosmetske žrtve – junaci otadžbine – heroji Košara“  u Кarađorđevu 79, da se obračunaju sa porodicama koje su zavili u crno.

„Porodice kidnapovanih Srba su trebale usranim motkama 2002. godine da se obračunaju sa DOS-ovskim režimom. Porodice kidnapovanih Srba-kosmetskih žrtava su morale da se obračunaju sa Demokratskom strankom, kada je iz srpskih zatvora oslobodila 2.108 kidnapera, terorista, silovatelja, zločinaca UČК, na  čelu sa braćom Mazreku“, navodi se u saopštenju Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM 1998.- 1999.-2000.

Ističe se da je Udruženje moralo da pozove boračke organizacije, rodoljube i patriote, kako bi  postavili zid plača „Кosmetske žrtve – junaci otadžbine – heroji Košara“  i da „opšiju zgradu tadašnjeg premijera Srbije, kao i da blokiramo centar Beograda.

Udruženje, naglašava da su morali da izvedu 6. oktobar i da spreče DOS-ovski režim da oslobodi teroriste i zločince UČК, te da bi jedino tako spasili živote Srba kidnapovanih 1998., 1999., 2000.godine na Кosovu.

„Borise Tadiću, Vuče Jeremiću, Borivoje Boroviću, Borislave Novakoviću, Miroslave Aleksiću, Vladimire Gajiću...trebali smo tada sve  vas, DOS-ovsku bagru, da motkama isteramo iz institucija, jer ste u crno zavili porodice kidnapovanih Srba“, zaključuje se u saopštenju .