Kompanije "Otvorenog Balkana" na Svetskoj izložbi u Dubaiju

Marko Čadež
Izvor: Tanjug / Zoran Žestić

Pored kompanija iz Srbije, firme iz Severne Makedonije i Albanije, zemalja uključenih u inicijativu "Otvoreni Balkan", moći će da koriste prostor Srpskog biznis haba za predstavljanje na najvećoj Svetskoj izložbi Ekspo 2020 Dubai, saopštila je Privredna komora Srbije, prenoosi Tanjug.

Predsednik PKS Marko Čadež pozvao je sve kompanije Severne Makedonije i Albanije da se jave Komori, iskoriste ovu priliku i predstave se svetu.

"Tokom narednih šest meseci moći ćete da koristite biznis hab Privredne komore Srbije kao svoj! Imaćete priliku da na Ekspo-u upoznate sjajne ljude, fantastične kompanije i da dogovorite nove poslove. Samo zajedno možemo da ojačamo region”, rekao je Čadež.

On je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na inicijativi da se Otvoreni Balkan predstavi na najvećoj svetskoj smotri u Dubaiju.
Srpski biznis hab otvoren je proteklog vikenda i njegov prostor i infastrukturu već koriste prve kompanije iz Srbije koje su se predstavile na Ekspo 2020 Dubai.

U ovom prostoru tokom narednih meseci biće organizovane prezentacije kompanija, kao i poslovni sastanci naših firmi sa potencijalim partnerima.

Ekspo 2020 Dubai najveća je svetska izložba i trajaće do kraja marta 2022. godine, a očekuje se da više od 1.000 kompanija iz Srbije predstavi svoje prozivode i usluge na ovoj izložbi, navodi PKS u saopštenju.

Ja
06. Oktobar 2021.
To je dobro otvoreni balkan bice korisno i na svetskoj izlozbi u dubaiju !!!
jani
06. Oktobar 2021.
to je vasa sanja nikad nece desiti ruski program sa investacije kine zvani open balkan STOP megalomanija velike serbije tacka