Gaši: Saslušano nekoliko svedoka u slučaju napada u Glođanu

Autobus u Glođanu
Izvor: Reporteri

Tužilac Sahide Gaši kaže da je u vezi sa slučajem trostrukog ubistva sinoć u Glođanu saslušano nekoliko svedoka i da su istražni timovi na terenu i vrše uviđaj na mestu zločina, prenosi Reporteri.

Autobus koji je sinoć napadnut u Glođanu kod Dečana je i dalje na istom mestu, a objavljene su fotografije na kojima se vide rupe od metaka na prozorima autobusa, koji su, kako je navela policija, ispaljeni iz kalašnjikova, AК-47, prenosi Reporteri.

U napadu na autobus poginule su tri osobe, dvoje učenika i vozač, a Gaši navodi da je u ranim jutarnjim satima izvršena racija u Glođanu, ali da nije pronađeno ništa sumnjivo ili bilo kakav dokaz u pogledu identifikacije osumnjičenog.

"Pozivam građane da nam pomognu sa informacijama koje imaju. Ovo je težak trenutak i za porodice nastradalih i za one koji su bili u autobusu i to doživeli. Veoma pažljivo intervjuišemo svakog očevica i podeljeni smo u mnogo grupa i svaka od njih koordinira akcije. Intervjuisali smo mnogo ljudi. Do sada je, prema informacijama kojima raspolažemo, korišćen kalašnjikov. Istražitelji su na terenu i pregledaju lice mesta", rekla je ona.